Drůbeží játra na víně

Drůbeží játra s výbornou omáčkou z červeného vína. Recept na rychle připravený hlavní chod.


4.741x
45 min
1×

Ingredience

1 lžíceolej
2 lžícemáslo
1 kscibule
2 lžíceocet balsamico
150 mlkuřecí vývar
150 mlsuché červené víno
1 lžícehnědý cukr
300 gkuřecí játra

podle chuti

sůl
mletý černý pepř

Postup přípravy

Játra očistíme a nakrájíme na plátky. Cibuli nakrájíme na kolečka. Plátky jater osmažíme s cibulí na másle a oleji. Játra odendáme a výpek posypeme cukrem, který necháme lehce zkaramelizovat. Podlijeme vínem, octem balsamico a kuřecím vývarem. Hotovou omáčku ještě jednou provaříme s hotovými játry a podle chuti osolíme a opepříme. Drůbeží játra na víně podáváme s rýží jako hlavní chod.
user-icon

autor Samman


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Drůbeží játra na víně

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena