Kvasnicová pomazánka je nafukovací záležitost, ale kdo by odolal vůni kvasnic a čerstého chleba?
Hodnocení
3.2
/ 5 (217x)
Doba přípravy
20 min
Chutnalo
2x
Ingredience
sůl
5 ks
vejce
1 ks
cibule
40-60 g
droždí
6 ks
tavený sýr (trojúhelníčky)
1 lžíce
másla na osmahnutí cibulky
Postup přípravy
Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky.
Na mírném ohni rozpustíme máslo a cibuli na něm zesklovatíme. Do másla vložíme trojuhelníčky taveného sýra a za stálého míchání je necháme rozpustit.
Pak přidáme kousky droždí a mícháme do rozpuštění. Nakonec do pomazánky rozklepneme vejce a vše vymícháme do pomazánkové konzistence.