Drožďová polévka pro diabetiky

Skvělá polévka vhodná i pro diabetiky.


4.020x
45 min

Ingredience

1 ksvejce
1 lžícemáslo
1 kscibule
1 lžičkapažitka
1 ksmrkev
1 špetkapetržel
10 gdroždí
1 lžičkakrupice
300 mlnetučný vývar z kostí

Postup přípravy

Cibuli oloupeme, zeleninu očistíme a nakrájíme na drobné kousky.

Na másle zpěníme cibuli a droždí. Zalijeme netučným vývarem z kostí, přidáme nadrobno nakrájenou zeleninu, mírně osolíme a uvaříme. Zahustíme krupicí a povaříme.

Hotovou drožďovou polévku zjemníme vejcem a nakonec přidáme nasekanou pažitku.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Drožďová polévka pro diabetiky

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.