Dourada de Nazaré

Recept na výbornou a lehkou letní večeři. Ryba dourada neboli pražma na grilu s letním salátem.


3.02x
30 min
Podobné recepty

Postup přípravy

Rybu osolíme a grilujeme z jedné strany. Pak jen jednou otočíme, aby se nerozpadla a grilujeme z druhé strany. Společně s ní dáme na gril také očištěnou zelenou papriku. Vše grilujeme do změknutí.

Zeleninu očistíme. Do hluboké skleněné mísy nakrájíme hlávkový salát, rajčata, nastrouháme mrkev, nakrájíme grilovanou papriku a čerstvý sýr. Salát jemně osolíme a zakápneme olivovým olejem.

Douradu dáme z grilu na talíře a servírujeme společně se salátem a sangrií nebo vínem. Douradu de Nazaré ihned podáváme.
user-icon

autor jana_vido


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Dourada de Nazaré

Zpět na recept