Dourada de Nazaré

Recept na výbornou a lehkou letní večeři. Ryba dourada neboli pražma na grilu s letním salátem.


3.02x
30 min

Ingredience

1 ksryba dourada (pražma)

podle chuti

sůl

salát

2 ksrajče
1 ksmrkev
olivový olej
1 kszelená paprika
0.4 kshlávkový salát
2 kelímkyčerstvý sýr

Postup přípravy

Rybu osolíme a grilujeme z jedné strany. Pak jen jednou otočíme, aby se nerozpadla a grilujeme z druhé strany. Společně s ní dáme na gril také očištěnou zelenou papriku. Vše grilujeme do změknutí. Zeleninu očistíme. Do hluboké skleněné mísy nakrájíme hlávkový salát, rajčata, nastrouháme mrkev, nakrájíme grilovanou papriku a čerstvý sýr. Salát jemně osolíme a zakápneme olivovým olejem. Douradu dáme z grilu na talíře a servírujeme společně se salátem a sangrií nebo vínem. Douradu de Nazaré ihned podáváme.
user-icon

autor jana_vido

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Dourada de Nazaré

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Portugalská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena