Domácí vlašák

Čekáte velkou návštěvu? Zkuste jim nabídnout domácí vlašák. Je rychle hotový a chutná skvěle.


3.918x
30 min
1×

Ingredience

sůl
500 gbrambory
250 mlmajonéza
2 ksmrkev
10 kssterilované okurky
1 konzervasterilovaná kukuřice
1 konzervasterilovaný hrášek
mletý černý pepř
400 gsalám junior
6 lžicnálev z okurek

Postup přípravy

Brambory ve slupce a větší mrkve uvaříme a necháme vychladnout. Obojí oloupeme a necháme vychladnout. Do mísy na hrubém struhadle nastrouháme studené brambory, jemný salám, mrkev, okurky, přidáme hrášek a kukuřici i s nálevem. Domácí vlašák osolíme a opepříme. Salát zamícháme, dochutíme nálevem z okurek, přidáme majonézu, pořádně promícháme a dáme vychladit. Domácí vlašák podáváme samostatně s bílým pečivem nebo jako součást obložených mís nebo mažeme na chlebíčky.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Domácí vlašák

Zpět na recept
Druh jídla
Saláty
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena