Domácí utopenci

Výborný recept na klasickou českou chuťovku k pivu.


4.69x
20 min

Postup přípravy

Vodu, ocet a koření (celý pepř, feferonku, bobkový list, chilli papričky) svaříme spolu s cukrem a solí. Potom nálev necháme vychladnout.

Špekáčky oloupeme a podle chuti nakrojíme do půlky, nebo nakrájíme na poloviny podélně. Cibuli nakrájíme na plátky a kapii nakrájíme na kousky.

Nakrájené špekáčky, cibuli a kapii naskládáme do sklenic. Zalijeme studeným nálevem a necháme v lednici 5 - 7 dní uležet.

Domácí utopence podáváme jako delikátní chuťovku s chlebem a dobrým pivem.
user-icon

autor KAPR


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Domácí utopenci

Zpět na recept