Domácí sulc s mrkví

Recept na chutný zabarvený sulc s mrkví a sterilovanou okurkou.


4.520x
0
2×

Postup přípravy

Připravíme si očištěné koleno a nožičky. Vše dáme společně s bobkovým listem, celým pepřem a s novým kořením vařit. Vaříme, dokud maso nezměkne. Pak přidáme na kostičky nakrájenou mrkev. Povaříme, aby mrkev byla měkká a maso odpadalo od kosti.

Maso vyjmeme z vývaru, zbytky z kosti obereme a nakrájíme na malé kousky. Připravíme si nádobu - používám srnčí hřbet. Nakrájíme nadrobno cibuli, okurky a vložíme s masem do nádoby, zalijeme trochou nálevu z okurek. Poté zalijeme vývarem, z kterého jsme odstranili koření. Vše zamícháme, osolíme a opepříme. Domácí sulc s mrkví necháme v chladnu zatuhnout.

Ztuhlý domácí sulc nakrájíme a můžeme podávat. Vynikající je s čerstvým pečivem.
user-icon

autor ViRy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Domácí sulc s mrkví

Zpět na recept