Domácí sulc s mrkví

Recept na chutný zabarvený sulc s mrkví a sterilovanou okurkou.


4.520x
0
2×

Ingredience

sůl
3 kscibule
2 ksmrkev
3 ksbobkový list
5 kssterilované okurky
1 ksvepřové koleno
mletý černý pepř
6 kuličekcelý černý pepř
nálev z okurek
4 kuličkycelé nové koření
2 ksvepřové nožičky

Postup přípravy

Připravíme si očištěné koleno a nožičky. Vše dáme společně s bobkovým listem, celým pepřem a s novým kořením vařit. Vaříme, dokud maso nezměkne. Pak přidáme na kostičky nakrájenou mrkev. Povaříme, aby mrkev byla měkká a maso odpadalo od kosti. Maso vyjmeme z vývaru, zbytky z kosti obereme a nakrájíme na malé kousky. Připravíme si nádobu - používám srnčí hřbet. Nakrájíme nadrobno cibuli, okurky a vložíme s masem do nádoby, zalijeme trochou nálevu z okurek. Poté zalijeme vývarem, z kterého jsme odstranili koření. Vše zamícháme, osolíme a opepříme. Domácí sulc s mrkví necháme v chladnu zatuhnout. Ztuhlý domácí sulc nakrájíme a můžeme podávat. Vynikající je s čerstvým pečivem.
user-icon

autor ViRy

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Domácí sulc s mrkví

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena