Domácí sekaná

Domácí sekaná, jak ji známe od našich babiček.


3.2760x
90 min
12×

Postup přípravy

Všechny druhy masa umeleme na strojku na maso. Zvolíme desku s otvory 2 až 2,5 mm. Umleté maso smícháme a přidáme strouhanou nebo mletou cibuli, prolisovaný česnek, vejce, asi 3 lžíce hladké mouky, sůl, mletý pepř, a vzniklou hmotu pořádně prohněteme.

Z těsta vytvarujeme šišku, kterou ještě potřeme bílkem. Hotovou sekanou pečeme v troubě.

user-icon

autor Vilienka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Domácí sekaná

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena