Vaření.czReceptyDomácí pudinkovo-žloutkový koňak

Domácí pudinkovo-žloutkový koňak

Recept na vařený koňak, který používám na plnění likérových špiček, je hustý a krémový.


4.34x
30 min

Postup přípravy

Žloutky, krupicový cukr, 1/2 l mléka, vanilkové pudinky a vanilkový cukr rozmixujeme a uvaříme hustou kaši. Ihned vlijeme zahuštěné mléko (Salko) a také rozmixujeme. Pokud se stane, že jsou v koňaku hrudky , tak je přepasírujeme přes cedník. Dochutíme rumem a vlijeme do lahví se širším otvorem, protože ještě zhoustne . Já ho dávám do sklenic omnia s uzavíratelným víčkem. Domácí pudinkovo-žloutkový koňak uchováme v chladnu a temnu.
user-icon

autor 60 Věra


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Domácí pudinkovo-žloutkový koňak

Zpět na recept
Druh jídla
Cukroví
Národní kuchyně
Česká
K příležitosti
Vánoční recepty

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena