Recept na rychle občerstvení, které zaručeně nezklame.
Hodnocení
5.0
/ 5 (3x)
Doba přípravy
20 min
Ingredience
2 ks
brambory
2 lžíce
kysaná smetana
1 ks
okurky kyselé
4 lžíce
tatarská omáčka
1 konzerva
rajský protlak
1-2 ks
šunková klobása
1 ks
červená cibule
Postup přípravy
Brambory uvaříme ve slupce, necháme vychladnout a oloupeme. Brambory a šunkovou klobásu nastrouháme na jemno. Okurku a cibuli nasekáme nadrobno, přidáme tatarku, protlak a smetanu.
Všechny suroviny na domácí bulharku dobře zamícháme a případně dochutíme solí a pepřem. Případně můžeme přidat i chilli papričku.
Domácí pomazánku bulharku podáváme podle chuti namazanou na chlebu nebo čerstvém pečivu.