Vaření.czReceptyDomácí plněná roláda z mletého masa

Domácí plněná roláda z mletého masa

Recept na domácí roládu z mletého masa plněnou sýrem, šunkou a špenátem.


4.36x
75 min

Ingredience

1 lžičkasůl
2 ksvejce
4 lžícestrouhanka
1 kscibule
8 plátkůšunka od kosti
20 plátkůanglická slanina
0.5 kgmleté maso
8 plátkůtvrdý sýr
200 glistový špenát
1 lžičkamletý černý pepř

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a nakrájíme na jemno. Cibuli smícháme s mletým masem, solí, mletým černým pepřem, strouhankou a vejci. Masovou směs rozprostřeme ve slabé vrstvě na alobal, poklademe plátky sýra, šunky a přidáme špenát. Pomocí alobalu zabalíme jako roládu a hotovou roládu ještě obalíme anglickou slaninou. Roládu dáme péct bez alobalu na cca 60 minut do trouby předehřáté na 220 °C. Nezapomeneme podlít vodou, roláda pustí výbornou šťávu. Domácí plněnou roládu z mletého masa nakrájíme na plátky a podáváme nejlépe s bramborovou kaší, kterou omastíme šťávou z pečené rolády.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Domácí plněná roláda z mletého masa

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena