Domácí pizza z listového těsta

Nenáročný recept na chutnou domácí pizzu s přísadami podle chuti.


3.673x
30 min

Postup přípravy

Nejprve vezmeme listové těsto a rozválíme ho na válu. Plech vymažeme máslem, aby se těsto nepřilepilo k plechu. Vhodnější je hlubší plech. Na plech vložíme vyválené těsto. Zatočíme hrany směrem dovnitř, aby pak směs nevytekla.

Kečup nalijeme na těsto a rovnoměrně ho rozetřeme. Dále můžeme použít jakoukoliv ingredienci podle chuti. Já používám salám junior nebo šunku. Ingredience rozložíme na kečup a posypeme nastrouhaným sýrem. Na závěr rozmícháme vejce, nalijeme je na střed pizzy, rozetřeme, posypeme bazalkou a posolíme.

Plech s pizzou vložíme do trouby předehřáté na 200 °C a pečeme asi tak 15 minut.

Domácí pizzu z listového těsta ihned podáváme na stůl k jídlu.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Domácí pizza z listového těsta

Zpět na recept