Domácí Pappardelle

Recept na skvělé italské těstoviny.


4.822x
20 min
1×

Postup přípravy

K mouce přidáme 2 celá vejce a 1 žloutek. Přimícháme lžíci jemně nastrouhaného parmazánu a zlehka osolíme. Pečlivě uhněteme těsto a obalíme potravinářskou fólií. Dáme na 2 hodiny odpočinout do lednice. Těsto si rozdělíme na 2 poloviny. Vezmeme první polovinu, lehce pomoučníme a rozválíme do tenkého těsta, ze kterého nakrájíme cca 2 cm široké a 20 - 30 cm dlouhé plátky. Nyní stejně zpracujeme zbylé těsto. Všechny takto připravené plátky vložíme do silně osolené vroucí vody na 1 minutu. Scedíme, ale neproplachujeme. Domácí Pappardelle podáváme jako přílohu k omáčkám apod.
user-icon

autor 79simpi


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Domácí Pappardelle

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Italská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena