Domácí ovocná šťáva

Možnost, jak zpracovat i přebytečné zmražené ovoce.


3.016x

Postup přípravy

Ovoce zasypeme kyselinou citronovou a zalijeme studenou vodou. Necháme 24 hodin uležet. Ovoce poté scedíme ze šťávy. Šťávu zvážíme a nachystáme si stejné množství cukru. Šťávu dáme vařit, přisypeme cukr a žhavé nalijeme do lahví třeba od kořalky. V případě jahod lze postup zopakovat ještě jednou, ale už přidáme jen jeden pytlík kyseliny. Potom je postup už stejný. Domácí ovocnou šťávu podáváme podle chuti.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Domácí ovocná šťáva

Zpět na recept
Druh jídla
Nápoje
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena