Domácí nekynutý chléb s medvědím česnekem

Recept na chléb bez kynutí.


2.33x
75 min

Postup přípravy

Mouku, změklé máslo, prášek do pečiva a sůl v míse promneme na způsob drobenky. Uprostřed uděláme důlek a do něj nalijeme trochu vody. Smícháme s moukou a pozvolna přiléváme další vodu, až vznikne pevné těsto. Nezapomeneme zapracovat také bylinky - v tomto případě nasekaný medvědí česnek.

Z těsta vytvoříme bochník a položíme jej do formy na chléb, nebo na obyčejný plech. Troubu předehřejeme na 200 °C a domácí nekynutý chléb pečeme 45 - 60 minut.

Po upečení necháme nekynutý chléb s medvědím česnekem vychladnout, krájíme na plátky a podáváme podle chuti. Nejlépe chutná namazaný máslem.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Domácí nekynutý chléb s medvědím česnekem

Zpět na recept