Vaření.czReceptyDomácí majonéza a tatarka

Domácí majonéza a tatarka

Rychlý a levný recept na tradiční tatarskou omáčku.


4.318x
15 min
3×

Postup přípravy

Nejprve připravíme domácí majonézu. Do mixéru dáme 1 lžíci hořčice, asi půl lžíce octa, 1 lžíci worchesteru, vejce a špetku soli. Mixér pustíme na nejvyšší rychlost a pomalu přiléváme olej, až do zhoustnutí majonézy. Cibuli a okurku nakrájíme nadrobno a zamícháme do připravené majonézy. Nakonec ještě přidáme malé množství pepře a tatarka je hotová. Domácí majonézu a tatarku podáváme podle chuti k různým pokrmům.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Domácí majonéza a tatarka

Zpět na recept
Druh jídla
Omáčky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena