Domácí krekrová chuťovka

Slané krekry TUC plněné pomazánkou z loveckého salámu a sýru, které podáváme jako chuťovku k vínu.


4.331x
35 min

Postup přípravy

Lovecký salám necháme na mrazáku krátce ztuhnout. Potom ho oloupeme a nastrouháme najemno. Změklé máslo vyšleháme do pěny, vmícháme tavený sýr a rozmělněný lovecký salám. Pomazánku podle chuti osolíme, opepříme a okořeníme mletým chilli.

Všechny krekry postupně spojíme pomazánkou, pevně stočíme do alobalu a necháme v lednici ztuhnout.

Rozležené a ztuhlé plněné krekry krájíme na šikmo a podáváme jako chuťovku k vínu, pivu, nebo jen tak.
user-icon

autor Jarka-P


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Domácí krekrová chuťovka

Zpět na recept