Domácí Knackebrot

Recept na dietní domácí Knackebrot.


2.927x
45 min

Postup přípravy

Mouku smícháme s cukrem, solí a mlékem na hladké těsto. Do těsta následně zapracujeme studený tuk, nastrouhaný na hrubém struhadle.

Tuhé těsto rozválíme na plát silný asi 4 mm, nožem nebo kolečkem jej rozkrájíme na čtverce a pokud chceme mít chléb takřka jako originál, propícháme ještě čtverce vidličkou.

Pečeme v předehřáté troubě na 200 °C a na pomoučeném plechu.

Foto: Profimedia


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Domácí Knackebrot

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Švédská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.