Pro ty, co mají doma udírnu a mají mlsný jazýček, je tento recept přímo stvořený. Nejlepší klobásky, jaké jsem kdy jedl, prohlásí každý, kdo je ochutná.
5 g | cukr |
154 g | sůl |
5.5 dl | voda |
7 g | mletý kmín |
2 kg | zadní hovězí |
3.5 g | mletá sladká paprika |
21 g | mletý černý pepř |
5 kg | vepřová plec a bůček |
7 g | třený česnek |
autor Margueritta
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.