Domácí kečup 1

Recept na velmi dobrý domácí kečup.


4.524x
90 min
3×

Postup přípravy

Rajčata omyjeme, cibuli oloupeme a společně s kapií nakrájíme. Přidáme cukr, sůl, ocet a kousek skořice.

Ingredience na kečup vaříme 1,5 hodiny. Poté rozmixujeme a přecedíme.

Domácí kečup plníme do sklenic a sterilujeme 20 minut na 85 °C.

Máme-li rádi ostrý kečup, přidáme feferonku.
user-icon

autor Staňa


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Domácí kečup 1

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.