Vaření.czReceptyDomácí játrová pomazánka

Domácí játrová pomazánka

Pomazánka na jednohubky, kterou připravujeme z čerstvých kuřecích jater a sýru.


4.155x
45 min
1×

Postup přípravy

Drůbeží játra očistíme, omyjeme a osušíme. Tvrdý sýr nastrouháme najemno. Česnek oloupeme a prolisujeme. Na oleji zvolna orestujeme játra ze všech stran. Jakmile budou dobře propečená přidáme 1 lžíci másla, sůl a pepř. Odstavíme z tepla a necháme zchladnout. Orestovaná játra vložíme do mísy, přidáme kečup a vše ponorným mixérem rozmělníme na kaši. Potom vmícháme nastrouhaný sýr, prolisovaný česnek a majonézu. Domácí játrovou pomazánku necháme alespoň 2 hodiny rozležet v chladu a potom mažeme na kolečka rohlíků. Zdobíme kouskem papriky a podáváme jako chuťovku k vínu nebo pivu.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Domácí játrová pomazánka

Zpět na recept
Druh jídla
Pomazánky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně
K příležitosti
Silvestrovské recepty

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena