Vaření.czReceptyDomácí játrová paštika 2

Domácí játrová paštika 2

Recept na přípravu výtečné domácí játrové paštiky, která je vhodná jak na chléb, tak na housku.


4.234x
160 min
1×

Postup přípravy

Uvaříme vepřový lalok a necháme jej vychladnout. Cibuli očistíme, nakrájíme nahrubo a na rozehřátém sádle ji osmažíme. Pak ji necháme vychladnout. Vepřová játra odblaníme. Na masovém mlýnku umeleme vychladlý vařený lalok, syrová játra a syrové vepřové maso. Tuto směs dobře promícháme a přidáme vychladlou osmaženou cibuli. Játrovou paštiku osolíme a opepříme. Domácí játrovou paštiku plníme do připravených menších sklenic, třeba od přesnídávek a sterilujeme 45 minut při 100 °C . Domácí játrovou paštiku je vhodné připravovat při domácí zabíjačce. Ačkoli je finančně nákladná, výsledek stojí za to.
user-icon

autor Weri


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Domácí játrová paštika 2

Zpět na recept
Druh jídla
Předkrmy
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena