Domácí jablkový pudink

Tento pudink je velmi dobrý, můžeme ho jíst teplý i studený.


3.98x
30 min

Postup přípravy

Jablka oloupeme, nakrájíme a rozvaříme. Po rozvaření přilijeme ve vodě rozmíchaný pudink, osladíme podle chuti a mícháme do zhoustnutí. Ještě horký jablkový pudink lijeme do misek a dáme do něj kousek čokolády, můžeme přidat i piškoty.
user-icon

autor Bužča

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Domácí jablkový pudink

Zpět na recept
Druh jídla
Dezerty
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena