Recept na salát z červeného zelí, tzv. hanácký - lepší než kupovaný.
Hodnocení
4.1
/ 5 (109x)
Doba přípravy
35 min
Chutnalo
2x
Ingredience
Podle chuti
Sůl
Pepř
Ostatní
Cibule1 ks
Majonéza1 sklenice
Hořčice1 lžíce
Kečup1 lžíce
Vejce natvrdo2 ks
Měkký salám20 dkg
Eidam150 g
Sterilované červené zelí1 sklenice
Postup přípravy
Zelí překrájíme na menší kousky, salám nakrájíme na kostičky, vejce a sýr nastrouháme. Cibuli nakrájíme nadrobno.
Vše smícháme dohromady. Poté přimícháme hořčici, kečup a majonézu. Podle chuti doplníme pepř a sůl.
A domácký hanácký salát můžeme podávat.
Mám rád Hanácký salát a tento recept je výborný,doporučuji zkusit.
Stanislaf
Komentář k receptu Domácí hanácký salát
Jednotka "sklenice" není zcela přesná... Bylo by vhodné vyjádřit přesněji (například v gramech nebo mililitrech). Například majonéza ve "sklenici" má od 200 ml až po například 640 ml, a to je celkem velké rozpětí :-)
Hanka
Komentář k receptu Domácí hanácký salát
Dneska jsem salát udělala poprvé a rozhodně ne naposledy :) je výborný!!! Děkuju za recept!
Dáda
Hanácký salát
Děkuji kuchařce za její připomenutí jak se dělá :-) opravdu sklidil úspěch!
Monča
dobrůtka
Salát je výborný! Už jsem ho dělala dvakrát a vždy moc chutnal. Doporučuji.