Domácí chléb nejen z pekárny

Domácí chléb pro pekárnu i na plech.


4.129x
150 min
1×

Postup přípravy

Do pekárny nalijeme vlažnou vodu. Nasypeme prosáté mouky, rozdrobíme droždí a přidáme sůl a kmín.

V pekárně dáme program základ. V míse necháme těsto kynout 1 hodinu. Pak těsto vyklopíme, vyválíme šišku, kterou dáme do ošatky a necháme ještě kynout.

Domácí chléb pečeme v úplně vyhřáté troubě asi 45 minut. Pak teplotu zmírníme na 180 °C a chléb dopečeme.

Upečený domácí chléb necháme vychladnout, můžeme jej krájet na plátky a konzumovat.
user-icon

autor chudlina


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Domácí chléb nejen z pekárny

Zpět na recept