Domácí capuccino

Jednoduchý návod, jak si zpříjemnit den chutnou kávou lahodící oku.


4.2160x
15 min
2×

Postup přípravy

Uvaříme silnou kávu ze dvou lžiček nescafé. Můžeme také použít přefiltrovanou tureckou kávu. Podle chuti osladíme.

Do vyšší skleničky nalijeme mléko. Mléko musí být trvanlivé, studené a musí mít alespoň 1,5% tuku. Přidáme trochu moučkového cukru a špetku skořice pro vůni. Pomocí zpěňovače mléka šleháme, až se nám vytvoří krásná a hustá pěna. Do vyšlehané pěny vlijeme kávu - po okraji sklenice nebo v jednom místě.

Domácí capuccino posypeme kakaem nebo skořicí. Přidáme brčko, koktejlovou lžičku a ihned podáváme.
user-icon

autor slavenka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Domácí capuccino

Zpět na recept
Druh jídla
Nápoje
Národní kuchyně
Italská