Výroba domácích brambůrek podle profesionálního kuchaře.
Na brambůrky použijeme brambory B (přílohové) s pěknou slupkou. Bramborové plátky uděláme škrabkou, nikoliv nožem. Plátky brambor dáme do misky s vodou a umyjeme škrob. Vodu vyměníme tolikrát, dokud nezůstane po bramborách voda průhledná. Brambůrky vysušíme za pomocí dvou čistých utěrek.
Rozpálíme olej a odstavíme z plotny. Do oleje dáme plátky brambor a necháme smažit, dokud nebudou krásně žluté a křupavé. Hotové brambůrky dáme do misky a posypeme solí nebo jiným kořením. Nyní jsou brambůrky hotové a můžeme je podávat.
Foto: Uricharda.cz
Hermelín na talíři: Recepty, na kterých si skvěle pochutnáte
Plánujete-li posezení s přáteli či rodinou, které chcete spojit s popíjením vína, hermelín je ideálním společníkem. Pokud máte rádi sýrové speciality, máme pro vás několik osvědčených receptů, jak si hermelín chutně připravit.
Toužíte pohostit návštěvu něčím novým, neokoukaným? Inspirujte se Španělskem a vyměňte nudné chlebíčky a jednohubky za neotřelé tapas.
autor hermann6020
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena