Dobrý domácí kečup

V době, kdy je hodně rajských, uvádím kečup, který je velice dobrý.


4.410x
60 min

Postup přípravy

Nakrájíme 1,5 kg omytých rajčat, papriky a všechno množství oloupané cibule do širokého kastrolu.

K zelenině přidáme cukr, 1 rovnou polévkovou lžíci soli, kousek celé skořice a za občasného míchání vaříme 1 hodinu.

Domácí kečup poté propasírujeme a naplníme do sklenic. Aby vydržel celou zimu, sterilujeme kečup 20 minut na 85 °C.

Kečup podle tohoto receptu je moc dobrý a použití je jen na vlastní chuti.
user-icon

autor Staňa


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Dobrý domácí kečup

Zpět na recept
Druh jídla
Omáčky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.