Dobrý domácí chléb

Když dojde doma chlebík, pečeme sami, ale chce to mít čas a chuť.


4.4188x
120 min
4×

Postup přípravy

Sůl a droždí si v hrnečku utřeme, vznikne hnědá tekutina. Pak přidáme veškeré ingredience a zpracujeme v těsto.

Těsto rozdělíme do dvou silikonových forem (koláčová, biskupský chlebíček). Nebo si vyložíme plech pečícím papírem a na něj vytvarujeme 2 chlebíky. Těsto na domácí chléb necháme kynout 1 hodinu.

Povrch chleba potřeme vodou a dáme péct do trouby. Během pečení ještě vodou potíráme.

Hladkou mouku lze nakombinovat i s celozrnnou.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Dobrý domácí chléb

Zpět na recept