Dobré medové perníčky

Recept na perníčky, které jsou měkké hned pod upečení.


3.914x
1×

Postup přípravy

Do mouky přimícháme koření a sodu. Přidáme nastrouhaný tuk a ostatní suroviny. Vše vypracujeme v hladké těsto. Těsto zabalíme do fólie a necháme týden v lednici uležet. Nebo aspoň 2 - 3 dny.

Uleželé těsto vyválíme, vykrojíme tvary podle fantazie a perníčky pečeme dorůžova. Než je dáme do trouby, potíráme je studenou vodou. Ihned po upečení potíráme medové perníčky rozšlehaným vejcem.

Měkké medové perníčky podle fantazie ozdobíme a můžeme podávat.
user-icon

autor niki40


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Dobré medové perníčky

Zpět na recept