Dobrá povidlová buchta

Buchta z povidel, po které se jen zapráší.


5.012x
30 min

Ingredience

těsto

2 ksvejce
4 lžícemáslo
2 lžícekakao
0.25 lmléko
200 gcukr krupice
100 gpovidla
300 ghladká mouka
1.5 lžičkyjedlá soda

Postup přípravy

Cukr, povidla, změklé máslo, vejce a kakao rozšleháme do těsta. Přidáme mouku, sodu, mléko a znovu rozšleháme. Těsto vylijeme na plech vyložený pečícím papírem a pečeme 15 minut při 180 °C. Povidlová buchta podle tohoto receptu je dobrá ke kávičce i čaji.
user-icon

autor Mariana

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Dobrá povidlová buchta

Zpět na recept
Druh jídla
Moučníky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena