Divoké prase v alobalu

Jednoduché pohoštění, můžeme podávat s chlebem a salátem.


4.49x
60 min

Postup přípravy

Plátky masa (kýta, krkovice, kotleta) lehce naklepeme, opepříme, posolíme a potřeme francouzskou pikantní hořčicí. Každý plátek nebo v případě menších plátků (4 - 5 ks na porci) položíme na máslem vymaštěný alobal, hodně posypeme nakrájenou cibulí a kousky slaniny nebo jinou uzeninou, alobal částečně uzavřeme, položíme do rozehřáté trouby na rošt a 45 minut pečeme při 180 °C. Před dokončením dopékáme bez přikrytí pár minut a můžeme podávat. Každá porce je zabalená a peče se samostatně. Divoké prase v alobalu podáváme s čerstvým chlebem a oblíbenou salátovou přílohou. Na recept lze použít i klasické vepřové maso.
user-icon

autor JanaK

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Divoké prase v alobalu

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena