Divoká kachna po mostarsku

Mostarská divočina.


2.91189x
60 min

Postup přípravy

Vodu osolíme, svaříme a necháme vychladnout. Kachnu očistíme, omyjeme a naporcujeme na 4 díly. Ty necháme asi 6 dnů odležet v připravené osolené studené vodě. Pak ji asi na 4 dny zavějsíme do udírny. Kachnu dobře opláchneme a uvaříme v menším množství vody. Pórek očistíme, nakrájíme nadrobno a osmahneme na sádle. Přidáme řepu, opepříme, opaprikujeme, zalijeme vývarem z kachny a dusíme doměkka. Kachnu podáváme přelitou omáčkou.
user-icon

autor 59

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Divoká kachna po mostarsku

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena