Ďábelský ocásek

Je libo něco ostřejšího? Třeba vepřové maso v kombinaci feferonkami. Vhodným doplňkem k ďábelskému ocásku je sklenka dobrého bílého vína.


3.169x
25 min

Postup přípravy

Maso omyjeme, nakrájíme na plátky, každý plátek ještě dvakrát prořízneme tak, aby na konci zůstal spojený, a upleteme z něj copánek. Na konci sepneme špejlí.

Na pánvi rozpálíme olej a zprudka orestujeme copánky z obou stran. Mezitím co maso restujeme, oloupeme si cibuli a na kolečka ji i s omytými rajčaty nakrájíme.

Na proužky nakrájíme očištěnou okurku a pórek. Feferonky omyjeme a nakrájíme na kolečka. Zeleninou zasypeme maso na pánvi, promícháme a společně ještě chvíli restujeme. Ke konci přidáme kečup. Ochutíme sojovou omáčkou, solí a pepřem.

Jako přílohu k ďábelskému ocásku můžeme zvolit hranolky či rýži, popíjíme bílé víno.
user-icon

autor Fendryska


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Ďábelský ocásek

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Čínská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.