Ďábelský ocásek

Je libo něco ostřejšího? Třeba vepřové maso v kombinaci feferonkami. Vhodným doplňkem k ďábelskému ocásku je sklenka dobrého bílého vína.


3.169x
25 min

Postup přípravy

Maso omyjeme, nakrájíme na plátky, každý plátek ještě dvakrát prořízneme tak, aby na konci zůstal spojený, a upleteme z něj copánek. Na konci sepneme špejlí. Na pánvi rozpálíme olej a zprudka orestujeme copánky z obou stran. Mezitím co maso restujeme, oloupeme si cibuli a na kolečka ji i s omytými rajčaty nakrájíme. Na proužky nakrájíme očištěnou okurku a pórek. Feferonky omyjeme a nakrájíme na kolečka. Zeleninou zasypeme maso na pánvi, promícháme a společně ještě chvíli restujeme. Ke konci přidáme kečup. Ochutíme sojovou omáčkou, solí a pepřem. Jako přílohu k ďábelskému ocásku můžeme zvolit hranolky či rýži, popíjíme bílé víno.
user-icon

autor Fendryska

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Ďábelský ocásek

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena