Hovězí minutkový steak opečený na grilu a servírovaný s Ďábelskou omáčkou Otma Gurmán. Doporučená příloha: hranolky nebo opečená bylinná bagetka pokapaná olivovým olejem.
Hodnocení
3.2
/ 5 (11x)
Chutnalo
1x
Ingredience
4 plátky
hovězí steak
podle chuti
olej
sůl
bageta
čtyřbarevný pepř
ďábelská omáčka
olivový olej Vasco da Gama
Postup přípravy
Hovězí minutkový steak hranou ruky lehce naklepeme, potřeme olejem a posypeme pepřem čtyř barev.
Steak z obou stran prudce opečeme, zabalíme do alobalu a necháme 10 minut odležet.
Steak servírujeme spolu s Ďábelskou omáčkou Otma Gurmán, jako příloha se hodí hranolky nebo opečené bylinné bagetky pokapané olivovým olejem Vasco da Gama.