Ďábelské závitky z tresky

Tresčí maso je výborná pochoutka a navíc velice zdravá. Kromě toho se s ním dá vymýšlet spousta zajímavých receptů.


3.0893x
30 min

Postup přípravy

Ryby rozpůlíme a vykostíme. Hořčici smícháme s petrželkou, sardelovou pastou, solí, pepřem a chilli kořením. Směs zředíme olejem a citronovou šťávou a umícháme hustší omáčku. Rybí plátky v této omáčce namáčíme. Po namočení každý plátek svineme do závitku a spíchneme párátkem.


Nakonec závitky poskládáme do tukem potřené zapékací misky. Poklademe je vločkami másla a v horké troubě pečeme na 170 stupňů asi 5 až 10 minut. Maso musí být propečené. Podáváme teplé.



Foto: http://www.profimedia.cz/

user-icon

autor Vilienka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Ďábelské závitky z tresky

Zpět na recept