Vaření.czReceptyĎábelská omáčka s vínem

Ďábelská omáčka s vínem

Omáčka přímo od samotného ďábla.


4.88x
10 min

Ingredience

40 gmajonéza
10 gkečup
5 gfeferonka
0.5 dlčervené víno
10 gsterilované cibulky

Postup přípravy

Feferonky očistíme. Cibuli nastrouháme najemno, feferonky posekáme. Majonézu utřeme s kečupem a vínem. Vmícháme cibuli a feferonky. Ďábelskou omáčku s vínem necháme trochu vychladit. Ďábelskou omáčku s vínem podáváme k pečenému nebo grilovanému masu.
user-icon

autor Ludvo

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Ďábelská omáčka s vínem

Zpět na recept
Druh jídla
Omáčky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena