Ďábelská chilli omáčka

Vynikající dresink k pečeným nebo grilovaným masům.


4.022x
10 min
1×

Postup přípravy

Kečup a tatarku smícháme. Podle chuti přidáme pepř, chilli koření a špetku soli. Ďábelskou chilli omáčku důkladně promícháme a necháme ji 30 - 60 minut uležet v chladu. Ďábelská chilli omáčka je vhodná ke grilovaným nebo pečeným masů. Chutná i k bramborovým přílohám.
user-icon

autor Véňa


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Ďábelská chilli omáčka

Zpět na recept
Druh jídla
Omáčky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena