Cuketové bramboráčky

Cuketa, brambory a spoustu koření jsou základem křupavého bramboráčku.


4.741x
45 min
7×

Postup přípravy

Cuketu opláchneme, pokud není mladá tak i oloupeme a zbavíme zrnek, na jemno nastrouháme a zbavíme přebytečné vody. Brambory oloupeme a nastrouháme také na jemno. Smícháme s cuketou, přidáme utřený česnek, mouku, rozšlehaná vejce a ochutíme solí a kořením. Všechny ingredience důkladně promícháme a necháme 10 minut rozležet.

Těsto znovu promícháme a na rozpáleném oleji smažíme malé placičky, asi 3 - 4 minuty po každé straně.

Cuketové bramboráčky podáváme teplé jako samostatný pokrm nebo jako přílohu k masu.
user-icon

autor .Renča.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Cuketové bramboráčky

Zpět na recept