Cuketová nádivka se sýrem a uzeným masem

Lehký letní oběd nebo večeře. Cuketa se sýrem, masem a petrželkou v jednom.


5.018x
60 min

Postup přípravy

Cuketu okrájíme a vydlabeme vnitřek. Na hrubém struhadle nastrouháme dužinu cukety a tvrdý sýr. Uzené maso nakrájíme na malé kousky. Místo masa můžeme dát na drobné kostičky nakrájený jiný druh sýra o stejné gramáži.

Vše vložíme do mísy a přidáme hrubou mouku, olej, vejce, zelenou petrželku a koření podle chuti. Všechny přísady důkladně promícháme. Směs dáme do vymaštěné zapékací mísy asi 2 - 3 cm vysoké. Cuketovou nádivku zapékáme v předehřáté troubě dorůžova až dozlatova.

Cuketovou nádivku podáváme s rajčatovým salátem. Je výborná i samotná. Cuketovou nádivku můžeme plnit i do košíčků na muffiny a podávat na oslavách.
user-icon

autor Monanena


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Cuketová nádivka se sýrem a uzeným masem

Zpět na recept