Cuketová hořčice od Hely

Vynikající pikantní omáčka - hořčice pro milovníky ostrých jídel.


4.769x
90 min
1×

Postup přípravy

Nakrájenou očištěnou cuketu dusíme spolu s česnekem, octem, cukrem, solí, olejem, pepřem a feferonkami asi hodinu na vařiči pod pokličkou. Podušenou směs odstavíme a necháme vychladnout. Vychladlou směs rozmixujeme, smícháme s hořčicí. Cuketovou hořčici od Hely podáváme ke grilovaným pokrmům nebo opékaným špekáčkům. Cuketovou hořčici od Hely lze naplnit do sklenic a 15 minut sterilovat při 80 °C na zimní použití.
user-icon

autor Anemonne

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Cuketová hořčice od Hely

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena