Cuketová hořčice od Hely

Vynikající pikantní omáčka - hořčice pro milovníky ostrých jídel.


4.769x
90 min
1×

Postup přípravy

Nakrájenou očištěnou cuketu dusíme spolu s česnekem, octem, cukrem, solí, olejem, pepřem a feferonkami asi hodinu na vařiči pod pokličkou.

Podušenou směs odstavíme a necháme vychladnout. Vychladlou směs rozmixujeme, smícháme s hořčicí. Cuketovou hořčici od Hely podáváme ke grilovaným pokrmům nebo opékaným špekáčkům.

Cuketovou hořčici od Hely lze naplnit do sklenic a 15 minut sterilovat při 80 °C na zimní použití.
user-icon

autor Anemonne


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Cuketová hořčice od Hely

Zpět na recept