Cuketa v anglickém závoji

Pokud jste ještě neochutnali cuketu, nabízím tento recept - cuketu obalenou v anglické slanině.


3.615x
30 min

Postup přípravy

Cuketu oloupeme, podél rozkrojíme a odstraníme jádra. Nakrájíme ji na plátky 1 - 2 cm silné.

Každý kousek omotáme užším plátkem anglické slaniny a pak cuketu obalíme v trojobalu.

Porce cukety smažíme v rozpáleném oleji - nejlépe ve fritovacím hrnci - dozlatova.

Usmaženou cuketu v anglické slanině podáváme s čerstvou zeleninou a vařenými bramborami, podle chuti s tatarskou omáčkou a kečupem.

Takto připravená cuketa chutná i samotná a studená, podávaná k dobrému pivu.
user-icon

autor Stáňa


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Cuketa v anglickém závoji

Zpět na recept