Cuketa v anglickém závoji

Pokud jste ještě neochutnali cuketu, nabízím tento recept - cuketu obalenou v anglické slanině.


3.615x
30 min

Postup přípravy

Cuketu oloupeme, podél rozkrojíme a odstraníme jádra. Nakrájíme ji na plátky 1 - 2 cm silné. Každý kousek omotáme užším plátkem anglické slaniny a pak cuketu obalíme v trojobalu. Porce cukety smažíme v rozpáleném oleji - nejlépe ve fritovacím hrnci - dozlatova. Usmaženou cuketu v anglické slanině podáváme s čerstvou zeleninou a vařenými bramborami, podle chuti s tatarskou omáčkou a kečupem. Takto připravená cuketa chutná i samotná a studená, podávaná k dobrému pivu.
user-icon

autor Stáňa

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Cuketa v anglickém závoji

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena