Nejsem nijak dobrý kuchař, ale tento recept se mi zdál jednoduchý a tak jsem jej zkusil a dopadlo to výborně. Velmi dobrá kombinace chutí, hotovo za 25 minut. Česnekové koření jsem nedával, ale přidal bazalku. Děkuji a doporučuji.
Vilem
všeho moc škodí
Vařil jsem to dvakrát s odstupem tří dnů, protože z prvního výsledku jsem byl nadšen - rychlé, realitivně lehké a chuťově vyvážené jídlo. Lahůdka.
Oproti receptu jsem nepoužil žádnou výrazně pikantní, ale lehce bylinkami okořeněnou polotvrdou "trampskou" klobásu od místního řezníka Francouze a místo nivy parmezán.
V druhém případě jsem to chtěl mít ještě lepší, takže jsem dal paprikovou "Maďarku" z Krásna a v původním receptu obsaženou nivu. S paprikou krmě zhořkla, niva chuť úplně přerazila.
Takže doporučuji volit klobásu s rozmyslem a místo nivy parmezán, pak je to super.
Dash
Komentář k receptu Cuketa s nivou a těstovinami
Vypustila jsem klobasu i nivu, smichala s indickou ryzi a je to naprosto vyborny !
Kača
Komentář k receptu Cuketa s nivou a těstovinami
Místo těstovin rýže, na nivu jsem zapomněla... Ale jinak výborné! :)
mich
Moc dobrý nápad,dala jsem rýžové nudle jako přílohu a bylo to moc dobré...a hlavně rychlý a levný oběd :) díky za tip