Cuketa s bramborovými noky

Snadný zeleninový pokrm s bramborovými gnocchi, který podáváme s jogurtovo-bylinkovou omáčkou.


4.839x
30 min
1×

Ingredience

1 kscibule
450 gcuketa
1 ksčervená paprika
500 gbramborové gnocchi (polotovar)

omáčka

cukr
200 mlbílý jogurt
1 lžícečerstvý nebo mražený kopr

podle chuti

sůl

podle potřeby

olivový olej

Postup přípravy

Jogurt osolíme, promícháme s usekaným koprem, podle chuti můžeme přisladit a necháme rozležet. Cibuli a papriku očistíme a nakrájíme na kostičky. Cuketu omyjeme, podélně rozkrojíme a nakrájíme na tenké plátky. Bramborové gnocchi uvaříme podle návodu na obalu. V hlubší pánvi na oleji postupně orestujeme cibuli, papriky a cuketu. Potom přidáme uvařené a okapané bramborové gnocchi a vše na pánvi promícháme. Podle chuti osolíme. Cuketu s bramborovými noky podáváme s jogurtovo-bylinkovou omáčkou. Místo kopru můžeme použít podle oblíbenosti pažitku, petrželku nebo i mátu.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Cuketa s bramborovými noky

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena