Cuketa ala čína

Cuketa po čínsku je skvělá přísada do masových šťáv. Výborná je také do gulášů.


4.418x
90 min

Postup přípravy

Cuketu oloupeme a nakrájíme na malé kostky. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno.

Na sádle lehce osmahneme cibuli, přidáme cuketu, veškeré koření, na plátky nakrájený česnek a sójovou omáčku. Směs promícháme a na mírném ohni dusíme asi 30 minut. Přidáme rajský protlak a ještě 5 minut podusíme.

Ještě horkou cuketovou směs ala čína plníme do nahřátých skleniček, ihned uzavíráme víčky a sterilujeme při 85 °C asi 20 minut.

Buď necháme skleničky zchladnout v hrnci, nebo je vyndáme, otočíme dnem nahoru a zabalíme do deky. Cuketu ala čína přidáváme do masových pokrmů.
user-icon

autor .Renča.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Cuketa ala čína

Zpět na recept