Želatinu namočíme ve vodě a pak ji necháme rozpustit ve víně, které jsme přivedli k varu. Směs přelijeme do mísy a necháme zchladit.
Na pánvi rozpustíme kousek másla, přidáme nadrobno nakrájenou šalotku, orestujeme ji dozlatova a pak vložíme játra a tymián. Osolíme a opepřeme. Maso rozmačkáme, podlijeme kapkou vína a necháme povařit. Když se víno vyvaří, znovu játra podlijeme. Přidáme nakrájené ančovičky, kousek másla a promícháme.
Na pánvi rozehřejeme olivový olej a opečeme plátky bílého chleba. Na topinky nandáme hotová játra, ozdobíme kousky ančoviček a zchlazenou želatinou z vína.
Crostini s drůbežími játry a ledovým vínem podáváme jako neodolatelnou chuťovku.
Zdroj: iPrima.cz - Teď vaří šéf!