Vaření.czReceptyCrostini s drůbežími játry a ledovým vínem

Crostini s drůbežími játry a ledovým vínem

Směs z drůbežích jater a ančoviček podávaná na topince. Recept na výbornou chuťovku k různým příležitostem.


3.02x
45 min

Postup přípravy

Želatinu namočíme ve vodě a pak ji necháme rozpustit ve víně, které jsme přivedli k varu. Směs přelijeme do mísy a necháme zchladit. Na pánvi rozpustíme kousek másla, přidáme nadrobno nakrájenou šalotku, orestujeme ji dozlatova a pak vložíme játra a tymián. Osolíme a opepřeme. Maso rozmačkáme, podlijeme kapkou vína a necháme povařit. Když se víno vyvaří, znovu játra podlijeme. Přidáme nakrájené ančovičky, kousek másla a promícháme. Na pánvi rozehřejeme olivový olej a opečeme plátky bílého chleba. Na topinky nandáme hotová játra, ozdobíme kousky ančoviček a zchlazenou želatinou z vína. Crostini s drůbežími játry a ledovým vínem podáváme jako neodolatelnou chuťovku. Zdroj: iPrima.cz - Teď vaří šéf!
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Crostini s drůbežími játry a ledovým vínem

Zpět na recept
Druh jídla
Předkrmy
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena