Cordon bleu


2.9908x
45 min
3×

Postup přípravy

Řízky zlehka naklepeme, osolíme a opepříme. Plátky sýra a šunky nakrájíme podle velikosti řízků. Na řízku položíme po plátku velikosti řízků. Na řízky položíme po plátku sýra a šunky, přehneme je a na okraji lehce sklepneme nebo upevníme párátky.



Naplněné řízky obalíme v mouce, rozšlehaných vejcích a prosáté strouhance. Pak je ve vyšší vrstvě rozehřáté oleje smažíme dozlatova. Po usmažení je necháme odkapat a na papírových ubrouscích zbavíme přebytečného tuku.



Řízky rozložíme na předehřátou mísu, podle chuti pokapeme rozehřátým máslem a ozdobíme řezy citrónu. Plněné telecí řízky podáváme s pečenými bramborami a mladým dušeným hráškem.




Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Cordon bleu

Zpět na recept