Cordon bleu


2.9908x
45 min
3×

Postup přípravy

Řízky zlehka naklepeme, osolíme a opepříme. Plátky sýra a šunky nakrájíme podle velikosti řízků. Na řízku položíme po plátku velikosti řízků. Na řízky položíme po plátku sýra a šunky, přehneme je a na okraji lehce sklepneme nebo upevníme párátky.

Naplněné řízky obalíme v mouce, rozšlehaných vejcích a prosáté strouhance. Pak je ve vyšší vrstvě rozehřáté oleje smažíme dozlatova. Po usmažení je necháme odkapat a na papírových ubrouscích zbavíme přebytečného tuku.

Řízky rozložíme na předehřátou mísu, podle chuti pokapeme rozehřátým máslem a ozdobíme řezy citrónu. Plněné telecí řízky podáváme s pečenými bramborami a mladým dušeným hráškem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Cordon bleu

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Švýcarská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena