Cordon bleu s mletým masem

Chutný oběd nebo večeře z mletých karbanátků se sýrem a šunkou. Výborný recept.


4.610x
35 min
2×

Ingredience

2 ksčesnek
4 plátkyšunka
1 sklenkamléko
1 kscibule
4 plátkysýr
1 lžíceparmazán
2 ksrohlík
400 gmleté míchané maso

podle chuti

sůl
majoránka
mletý černý pepř

na obalení

vejce
strouhanka
hladká mouka

podle potřeby

olej na smažení

Postup přípravy

V mléce necháme namočit na malé kostičky nakrájenou housku nebo rohlík. Mleté maso prohněteme s pepřem, solí, majoránkou, nastrouhaným parmazánem, rozetřeným česnekem, nadrobno nakrájenou cibulí a vymačkanou houskou. Z masové směsi vytvoříme 8 placek, které dlaní přimáčkneme.

Čtyři masové placky přikryjeme plátkem sýru a plátkem šunky. Druhými masovými plackami přikryjeme a dobře přitiskneme strany.

Plněné masové placky obalíme v klasickém trojobalu - mouka, vejce a strouhanka. Cordon bleu s mletým masem smažíme v rozehřátém oleji z obou stran pěkně dozlatova a ukládáme na sací kartu.

Cordon bleu s mletým masem podáváme s bramborovou přílohou podle chuti a okurkovým salátem.
user-icon

autor null


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Cordon bleu s mletým masem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena