Cordon bleu s cizrnou

Tradiční cordon bleu trošku jinak.


5.07x
45 min

Ingredience

mletý pepř
4 plátkyvařená šunka
1 svazekjarní cibulka
100 gpředvařená cizrna
4 kstelecí plátek

podle chuti

sůl

na obalení

2 ksvejce
100 ghladká mouka
8 lžicovesné vločky
2 snítkyčerstvá petrželka

podle potřeby

máslo
olej na smažení

na ozdobu

bio citron

Postup přípravy

Nakrájenou cibuli restujeme na másle asi 4 minutky. Přidáme cizrnu a krátc orestujeme. Ochutíme solí, pepřem a odstavíme. Umyté telecí plátky lehce naklepeme a přiložíme plátky šunky, cizrnovou směs. Plátek masa přehneme a okraje dobře přitlačíme. Čerstvou petrželku najemno nasekáme a promícháme s ovesnou moukou. Okořeníme solí a pepřem. Vejce rozkvedláme. Maso obalíme v čisté hladké mouce, ve vajíčkách a nakonec v ovesné mouce s petrželkou. Snažíme se více tlačit u krajů. Na pánvi s olejem smažíme cordon bleu s cizrnou z obou stran dozlatova. Poté dáme papírovou utěrku odsát přebytečný tuk. Cordon bleu s cizrnou ozdobíme plátkem citronu a podáváme teplé jen se salátem, nebo pečeným bramborem či kaší.
user-icon

autor null

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Cordon bleu s cizrnou

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Ostatní

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena