Čokoládovo-mandlový dezert

Dezertík pro milovníky čokolády a mandlí.


3.0113x
60 min

Postup přípravy

Ve vodní lázni rozpustíme čokoládu na vaření, přidáme krupici a povaříme. Hřebíček utlučeme. Citron důkladně omyjeme a ostrouháme z něj kůru.

Přidáme mandle, koření, vše promícháme a nakonec zašleháme vejce.

Vzniklou hmotu důkladně prohněteme a na pocukrované podložce vyválíme šišku salámu.

Zabalíme do alobalu a dáme vychladit. Před podáváním krájíme tenké plátky.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Čokoládovo-mandlový dezert

Zpět na recept
Druh jídla
Dezerty
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.